Wednesday, September 14, 2011

Rebut Pelajar Baru : Dulu ISMA Mesir je, Sekarang KJ Dan Faizal Sabon PulaBaru-baru ni ketika kedatangan pelajar-pelajar baru dari Johor, pihak Media Mesir dapat maklumat yang KJ dan Faizal Sabon pun sibuk nak sambut pelajar-pelajar baru.

Kalau sekadar sambut untuk bantu USMB BKPJM takder masalah, tapi sambut sebab nak rebut pelajar dan menjauhkan daripada BKPJM tu yang bermasalah.

Sebelum ini Faizal Sabon memasukkan doktrin-doktrin kepada pelajar-pelajar tahun 1 johor supaya tidak menyertai program Q, sekarang pula nak tarik bawak lari pelajar baru yang sampai supaya jangan duduk sekali dengan persatuan BKAN iaitu BKPJM.

Nampak sangat KJ dan Faizal Sabon tergedik-gedik mendekati pelajar baru di rumah Johor Rab'ah.

Memang intim hubungan KJ dan Faizal Sabon ini, dah la sama-sama Johor, ditambahkan lagi kedua-dua pejuang Kelab UMNO.

Sebelum ini, kalau isu rebut pelajar baru hanya ISMA Mesir je, tahun ni KJ dan Faizal Sabon pula yang masuk campur.

Atau ni persepakatan mereka iaitu ISMA Mesir dengan KJ dan Faizal Sabon? Mentang-mentang la KJ sekarang menagih simpati dengan ISMA Mesir, sehinggakan isu paksaan KJ ke atas mahasiswa untuk sertai Konvokesyen EME pun ISMA Mesir senyap membisu meredhai kezaliman yang berlaku.

Pihak Media Mesir ingatkan bila Faizal Sabon pergi melaksanakan umrah, insaf la sikit, tapi sebaliknya. 

Bimbang-bimbang istidraj.. Harap Faizal Sabon sedar cepat.

p/s : dengar citer Kelab UMNO cawangan Johor nak ditubuhkan..kerja sape ye?? kita akan bongkarkan satu per satu..

6 comments:

wahai PUKIMAK-PUKIMAK PMRAM aka PAS bertopengkan ISRAEL. takpayah la kamu nak buruk2 kan KJ dan Faizal Sabhon. jangan sampai engkau hilang keluarga yang kau sayangi. INGAT!! jangan buat SIAL dan ONAR di negara org. dtg mesir belajar, bukan POLITIK FUCK yg kamu ikut2kan. DAJJAL dgn sifat PMRAM/PAS memang sama. memecah belahkan org2 islam Malaysia.

Jgn taksub pada 1 jemaah bro..kt mesir je korg cmni..blik malaysia nnti senyap la..xtau la plak tetibe de PMRAM kt malaysia..kire jemaah len xleh la??..mcm Tabligh,JIM,ISMA,ABIM,IKRAM,PEMBINA,HALUAN dan sebagainya..sume de manhaj masing2 n menuju jln yg 1..nk kne taksub ngn 1 je ke?..or disebabkan PMRAM lame kite kene trima PMRAM SAHAJA n say no to other islamic community??..nk sgt pljr baru,amik bro..haamikkkk...~Rabbuna yahdina 'ala kulli syaik~

aspal nak berebut-rebut ni/. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

ada sebab marah ni,,,, bukan sesaje artikel ni.. ada sebab... ISMA pun satu, ce bawak berbincang, bukan dok lawan mana yg betul...

e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
WhatsApp Number::::::::::[+60]1123759663
Telephone..Number:[+60]1123759663
email:::::::hafizulbin365@gmail.com
Name::::Hafizul Bin Haziq
Country:::Malaysia
[[[[di atas adalah data peribadi saya]]]]]
Kemarau kewangan saya berakhir pada bulan ini apabila saya fikir semuanya adalah urusan perniagaan dengan beberapa rakan saya di Kuala Lumpur beberapa bulan yang lalu perniagaan yang bernilai beberapa Rm785.000.00 yang keuntungannya sudah cukup untuk kita semua untuk berkongsi keuntungan tetapi akibat kegagalan perniagaan, kita semua mendapati bahawa kita mempunyai masalah kewangan yang sangat besar kerana saya tidak mempunyai wang untuk bergantung pada ketika perniagaan gagal kerana saya melabur semua saya dengan saya pada perniagaan jadi saya berada di sangat sangat maaf jadi saya terpaksa mencari bantuan kewangan saya sebenarnya telah ditolak oleh beberapa bank sebagai hasil dari kadar pinjaman mereka dan juga syarat mereka jadi saya terpaksa melalui beberapa blog sehingga saya datang menghadapi dengan Iklan Syarikat Ibu. saya menghubungi Ibu dengan segera selepas melalui beberapa proses yang sangat fleksibel permintaan pinjaman saya sebanyak Rm440.000.00 telah diluluskan oleh pihak pengurusan dan pada keesokannya Lembaga Pengurusan Peminjaman Pinjaman dikreditkan saya tanpa menangguhkan berkat ini dari ibu yang dapat menyelamatkan anda hari ini dari apa-apa embarrazement kewangan anda menjadi ibu hubungi Ibu sekarang untuk pinjaman anda yang berubah e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY "ISKANDAR LENDERS"
[[[[Berikut adalah data peribadi saya]]]]
Country::::::Malaysia
Name::::::::Hafizul Bin Haziq
email::hafizulbin365@gmail.com
Telephone Number:[+60]1123759663
WhatsApp Number::::::::[+60]1123759663
e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

Salam


Apakah Anda mencari pinjaman?

Nama saya Femi Otedola, saya seorang multi miliarder dan saya telah berada di industri minyak dan gas selama 28 tahun terakhir. Sekarang saya ingin memberikan pinjaman kepada orang-orang yang menghadapi masalah keuangan mencari solusi dari situasi keuangan mereka, Jadi saya harus membentuk tim profesional untuk mengelola perusahaan ini. Saya tahu apa artinya mencari dana untuk mendirikan bisnis Anda dan ketika Anda mengunjungi Bank mereka selalu meminta begitu banyak dokumen dan jaminan, Di sini kami akan meminjamkan Anda dengan suku bunga rendah, dan tanpa jaminan. Anda harus tahu bahwa kami hanya di sini untuk meminjamkan mereka yang sangat serius dan bersedia membayar kembali pinjaman.

Kami menawarkan yang berikut:

~~~~ Pinjaman Kerjasama √√√√√

~~~~~ Pinjaman Bisnis Jangka Panjang (maks 40 tahun) √√√√√

~~~~~ Pinjaman Bisnis√√√√

~~~~~~ Pinjaman Pribadi√√√

Catatan: hanya orang-orang serius yang boleh mengajukan permohonan. Jika Anda harus mengajukan pinjaman dari kami, Anda harus memahami bahwa kami di sini untuk meminjamkan Anda dan Anda harus jujur dan dapat dipercaya. Hubungi kami hari ini dan dapatkan wajah baru kebebasan finansial.

Hubungi Kami melalui alamat Email berikut √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√
Femiotedolaloanfirm@gmail.com
Femiotedolaloanfirm1@outlook.com  

e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
WhatsApp Number::::::::::[+60]1123759663

email:::::::hafizulbin365@gmail.com
Name::::Hafizul Bin Haziq
Country:::Malaysia

Kemarau kewangan saya berakhir pada bulan ini apabila saya fikir semuanya adalah urusan perniagaan dengan beberapa rakan saya di Kuala Lumpur beberapa bulan yang lalu perniagaan yang bernilai beberapa Rm785k yang keuntungannya sudah cukup untuk kita semua untuk berkongsi keuntungan tetapi akibat kegagalan perniagaan, kita semua mendapati bahawa kita mempunyai masalah kewangan yang sangat besar kerana saya tidak mempunyai wang untuk bergantung pada ketika perniagaan gagal kerana saya melabur semua saya dengan saya pada perniagaan jadi saya berada di sangat sangat maaf jadi saya terpaksa mencari bantuan kewangan saya sebenarnya telah ditolak oleh beberapa bank sebagai hasil dari kadar pinjaman mereka dan juga syarat mereka jadi saya terpaksa melalui beberapa blog sehingga saya datang menghadapi dengan Iklan Syarikat Ibu. saya menghubungi Ibu dengan segera selepas melalui beberapa proses yang sangat fleksibel permintaan pinjaman saya sebanyak Rm440k telah diluluskan oleh pihak pengurusan dan pada keesokannya Lembaga Pengurusan Peminjaman Pinjaman dikreditkan saya tanpa menangguhkan berkat ini dari ibu yang dapat menyelamatkan anda hari ini dari apa-apa embarrazement kewangan anda menjadi ibu hubungi Ibu sekarang untuk pinjaman anda yang berubah e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY "ISKANDAR LENDERS"

Country::::::Malaysia
Name::::::::Hafizul Bin Haziq
email::hafizulbin365@gmail.com
Telephone Number:[+60]1123759663
WhatsApp Number::::::::[+60]1123759663
e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

Post a Comment

TV Media Mesir