Sunday, April 15, 2012

PEGAWAI YAYASAN TERENGGANU DI MESIR TERLIBAT UMNO..APA LAGI KOMEN BANGSAT DARI YAYASAN !!
Gambar atas kiri : Encik Ahmad Kamal Bin Abdullah(Peg. HEP Terengganu Mesir)                                                              

Gambar atas kanan : Bukti Encik Ahmad Kamal Bin Abdullah terlibat secara langsung dengan kelab nadi Umno Kaherah, Mesir. 

Gambar kanan : Encik Ahmad Kamal Bin Abdullah, Pengarah EME, Encik Khairi, Encik Zulkifle dalam satu pertemuan bersama pendokong Umno Mesir.

Yayasan Terengganu (YT) dilihat bermati-matian mempertahankan tindakan zalimnya terhadap 9 orang mahasiswa Islam Terengganu yang sedang menuntut di Mesir.

Tindakan tersebut dilihat oleh desakan dan sentimen politik sempit umno apabila mereka benggang dengan sambutan yang diberikan golongan anak muda diseluruh dunia.

Yang menghairankan kenapa hanya pelajar di Mesir sahaja diambil tindakan? Adakah kerajaan Terengganu sahaja yang mempunyai undang-undang rimba ini?

Kerajaan Terengganu diseru agar tidak bersikap hipokrit dalam isu penamatan pinjaman Yayasan Terengganu apabila salahlaku pegawai HEP Terengganu Mesir, Encik Ahmad Kamal Bin Abdullah yang kerap kali dilaporkan kepada pihak berwajib oleh pelajar tidak dipedulikan.
 
Beliau yang dilantik menjadi pegawai bagi menjaga kebajikan mahasiswa telah dilaporkan tidak menjalankan tugas dengan profesional kerana sibuk berpolitik.Gambar bawah : Encik Ahmad Kamal Bin Abdullah, Pengarah EME (tengah), Encik Khairi bergambar kenangan sambil memegang borang Umno di Pejabat Kelab Umno Mesir.

0 comments:

Post a Comment

TV Media Mesir